2018 Kadın Takı Trendleri

08-11-2019 18:21

2018 Kadın Takı Trendleri

Takı tasarım, günümüzde oldukça önemli bir noktadadır. Özellikle kadınların sıklıkla kullandığı ve kombinlerini tamamlamaya; daha gösterişli bir hale getirmeye yarayan bu aksesuarlar, mutlaka kaliteli bir elden çıkmalıdır. 2018 takı modelleri, geçmişe dönük bir niteliktedir. Özellikle modada 80’ler temalarının ön plana çıktığı günümüzde, aksesuarlar da bu dönemden esinlenerek tasarlanmaktadır. Peki hangi modeller bu sene revaçta, biraz onlardan bahsedelim.

Asimetrik Halkalar:Geçtiğimiz sene 80’lere yakışır bir aksesuar çılgınlığı yaşamıştık. Bu sene de buna devam ediyoruz. Asi ruhlara hitap eden asimetrik halkalı küpeler, bu sezonun yükselen trendleri arasında yer alıyor.

Broşlar: Yine Retro bir moda, 2018 takı trendleriarasına girdi bile. Birçok marka vitrinlerini ürettiği kaliteli ve gösterişli broşlarla süslemeye başladı. Hem kıyafetlere hem de çantalara takabileceğiniz bu takıları çok beğeneceğinizden eminiz.

Halhal:Biliyorsunuz halhalın modası asla geçmiyor. Her sene farklı formlarda karşımıza çıksa da yine de en sık kullanılan aksesuarlar arasındaki yerini korumaya devam ediyor.

Serçe Parmak Yüzüğü: 90’ların sıklıkla kullanılan aksesuarlarından birisi serçe parmak yüzüğü yine yükselişe geçti. Birçok markanın aksesuar listesinde bu ürünlerden görebilirsiniz.

Uzun Küpeler: Bu sezon daha büyük ve daha iddialı küpelere dikkat. Özellikle parlak taşlı olanlar şimdiden senenin en çok satılanları arasında yerini almaya başladı bile. 2018 küpe trendleri uzun küpelerin liderliği ile sonuçlanabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.